Zwanger in Utrecht

En zoek je een fijne verloskundigenpraktijk? Neem dan contact met ons op! Wij zijn verloskundigen praktijk Westerkade en zijn er voor alle zwangeren in Utrecht. Begeleiding van je zwangerschap van begin tot eind met aandacht, liefde en professionaliteit.

Verloskundigenpraktijk Urecht

In Utrecht zijn er veel zorgverleners voor zwangere vrouwen, onze verloskundigenpraktijk werkt veel samen met anderen om voor jou je volledige zwangerschap te ontzorgen. Zo hebben we ene huisgyneacoloog en cursussen op de praktijk.

Als vader (of tweede moeder) bereid je je voor door aanmelden voor een mailing, het volgen van een cursus en/of het lezen van vele leuke boeken.

Persoonlijke wensen

Elk mens is anders, elke zwangerschap vraagt daarom een eigen aanpak en benadering. Wij nemen de tijd om te ontdekken wat jullie wensen en verwachtingen zijn voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Misschien hoop je thuis te kunnen bevallen, zonder medische ingrepen. Wil je in bad bevallen of je voorbereiden volgens hypnobirthing. Anderen zouden juist graag meer medische zorg krijgen en een ruggenprik willen. Wat jouw wensen en verwachtingen ook zijn, we bespreken samen hoe onze zorg daarop aansluit. Ons doel is; een zwangerschap en bevalling waar je tevreden en trots op terug kunt kijken. Wij zijn er voor iedereen.

Of je nu thuis in bad of in het ziekenhuis wilt bevallen, wij staan voor je klaar.

Bij ons sta je er niet alleen voor

Overleg