Inhoudsopgave

Voor wie zijn wij

Elk stel/vrouw die zwanger wil worden, zwanger is en elke kersverse ouder kan rekenen op onze zorg in Utrecht. Daarbij hebben we aandacht voor ieders persoonlijke situatie.

Partners

Soms lijkt zo’n zwangerschap alleen maar over de zwangere te gaan, maar voor jou als partner betekent een zwangerschap en vader/moeder worden natuurlijk ook veel. Bij ons zullen we gedurende het hele traject aandacht hebben voor jouw rol als partner en aanstaande ouder. We delen leuke tips als voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. Ook kun je je aanmelden voor een mailing met informatie speciaal gericht aan de partner van de zwangere.

Als vader (of tweede moeder) bereid je je voor door aanmelden voor een mailing, het volgen van een cursus en/of het lezen van vele leuke boeken. Of volg de online zwangerschapscursus voor mannen via mandkind

Persoonlijke wensen

Elk mens is anders, elke zwangerschap vraagt daarom een eigen aanpak en benadering. Wij nemen de tijd om te ontdekken wat jullie wensen en verwachtingen zijn voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Misschien hoop je thuis te kunnen bevallen, zonder medische ingrepen. Wil je in bad bevallen of je voorbereiden volgens hypnobirthing. Andere zouden juist graag meer medische zorg krijgen en een ruggenprik willen. Wat jouw wensen en verwachtingen ook zijn, we bespreken samen hoe onze zorg daarop aansluit. Ons doel is; een zwangerschap en bevalling waar je tevreden en trots op terug kunt kijken.

Of je nu thuis in bad of in het ziekenhuis wilt bevallen, wij staan voor je klaar.

Alleenstaande moeders

Bij ons sta je er niet alleen voor

Regelmatig begeleiden wij zwangeren die gewenst of ongewenst zonder partner een kind krijgen. Of je er nu op voorbereid bent of niet, dit kan extra uitdagingen met zich meebrengen. Met onze ervaring weten wij inmiddels waar die uitdagingen zitten en gaan je hierbij helpen. Ook kunnen we je in contact brengen met andere alleenstaande moeders in de stad! Je kunt alvast kijken naar een speciale cursus en stichting voor alleenstaande moeders.

Overleg