Verloskundigenpraktijk Westerkade

Wij zijn de Westerkade, een verloskundigen praktijk in Utrecht West, Oost en Zuid en werken met liefde en passie voor ons vak. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan snel verder op onze site. Behoefte aan heldere duidelijke informatie over zwangerschap, ook dat is hier te vinden. En heb je vragen, neem dan altijd contact met ons op.

Zwanger in Utrecht

In onze mooie stad Utrecht werken wij verloskundigen nauw samen met andere partners in de geboortezorg. Zo ontzorgen wij jou zwangerschap van begin tot einde. Wij nemen alle tijd voor persoonlijke wensen en vinden het belangrijk dat we wetenschappelijk onderbouwd ons werk doen volgens de laatste inzichten. Utrecht West heeft een mooi aanbod in aanvullende zorg in je zwangerschap, cursussen, mentale ondersteuning, wij hebben deze zorg in huis, of helpen je de weg hierin te vinden.

Persoonlijke wensen

Elk mens is anders, elke zwangerschap vraagt daarom een eigen aanpak en benadering. Wij nemen de tijd om te ontdekken wat jullie wensen en verwachtingen zijn voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Aandacht voor je partner is essentieel. Als verloskundige hebben we veel aandacht voor- en ervaring met alleenstaande moeders.

Misschien hoop je thuis te kunnen bevallen, zonder medische ingrepen. Wil je in bad bevallen of je voorbereiden volgens hypnobirthing. Andere zouden juist graag meer medische zorg krijgen en een ruggenprik willen. Wat jouw wensen en verwachtingen ook zijn, we bespreken samen hoe onze zorg daarop aansluit. Ons doel is; een zwangerschap en bevalling waar je tevreden en trots op terug kunt kijken.

Of je nu thuis in bad of in het ziekenhuis wilt bevallen, wij staan voor je klaar.

Waardevolle informatie

Bij ons sta je er niet alleen voor

Onze website bevat altijd uptodate informatie over zwanger zijn in Utrecht en in het algemeen. Volg onze pagina's van Kiem naar kind en mis niets! Toch nog veel om te lezen, wij hebben een handige voorlichtingsfilm opgenomen voor als je net zwanger bent.

Overleg