Bij ons zijn jullie van harte welkom

Jouw verloskundige in hartje Utrecht met alle liefde voor het vak

Afspraak maken

 

Even voorstellen

Ben je zwanger en woon je in Utrecht, dan ben je bij verloskundigenpraktijk Westerkade van harte welkom. Een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschaps- en kraambegeleiding.

Verloskundigen met liefde, aandacht en passie voor hun vak. Naast de medische zaken hebben wij veel aandacht voor de beleving van je zwangerschap en natuurlijk de rol van je partner en/of andere kinderen.

Bij Verloskundigenpraktijk Westerkade ontzorgen wij jouw zwangerschap door onze aanvullende expertise en onze intensieve samenwerking met andere zorgprofessionals.

Bekijk het team   VEEL ECHO'S? SHOP      

Even voorstellen
Iets
Iets
0-5 weken
0-5 weken
5-11 weken
5-11 weken
11-16 weken
11-16 weken
16-24 weken
16-24 weken
24-32 weken
24-32 weken
32-37 weken
32-37 weken
37-42 weken
37-42 weken
Baby
Baby

Wij zijn ook

Alle expertise onder 1 dak: diëtiste, gynaecoloog, fysiotherapie, psychische ondersteuning, meer dan eens heb je in je zwangerschap meer zorgverleners nodig dan alleen je verloskundige. Wij als volledige verloskundigenpraktijk faciliteren dit voor jullie

Wij zijn ook

Centering pregnancy

Deze succesvolle vorm van zwangerschapsbegeleiding is bij ons mogelijk. Meer tijd, informatie en andere zwangeren in Utrecht leren kennen, kunnen delen en ontdekken zijn de ingrediënten van deze vorm van zorg die wij elke zwangere vrouw gunnen.

Centering pregnancy

Zorg op maat

Elke zwangerschap en elk mens is uniek. We stemmen samen af welke zorg het beste bij jou past, met een zorgpad voor jouw specifieke situatie. Of je nu wilt bevallen in een bad, of volgens de principes van hypnobirthing of in het ziekenhuis met pijnstilling, wij bieden begeleiding in allerlei situaties. Bij ons kun je met je persoonlijke wensen altijd terecht.

Zorg op maat

Vertrouwd dichtbij

Wij werken altijd met een vast team van verloskundigen, op die manier heb je een vertrouwd gezicht bij je bevalling. We bieden echo’s aan op beide locaties, avondspreekuur en elke dag 24 uur een verloskundige beschikbaar. De verloskundigenpraktijk Utrecht met zorg aan huis en altijd dichtbij!

Vertrouwd dichtbij

Aankondigingen

Inschrijven

Webinar bevalling en kraamtijd

12 februari 2024
19.30 tot 21.00 uur
Online
Inschrijven

Masterclass borstvoeding

14 februari 2024
19.30 tot 21.30 uur
Online
Inschrijven

Mucha mama hypnobirthing

6 april 2024
Zaterdagen
Groepsruimte Gezondheidshuis
Inschrijven

Samen Bevallen

Wekelijks!
Groepsruimte Gezondheidshuis

Birthfull Bevalcursus

10 februari 2024
Groepsruimte Gezondheidshuis

Bekijk alle agenda punten