Studenten

 

 

Onze praktijk biedt studenten verloskunde de mogelijkheid om stage te lopen.

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de opleiding van toekomstige collega's. Onder onze begeleiding doen zij spreekuur, bevallingen en kunnen jullie hen tegenkomen in het kraambed. Uiteraard gebeurt dit alleen met jullie goedkeuring.


Op dit moment loopt Hanna bij ons haar eindstage van de verloskunde academie:

"Mijn naam is Hannah, ik ben 30 jaar en vierdejaars verloskundestudent aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Van 17 juli tot 13 oktober doe ik mijn eindstage bij de verloskundigen van de Westerkade. Dit betekent dat jullie me kunnen tegenkomen tijdens het spreekuur, de kraamvisites en de bevalling. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, laat het dan gerust weten!

Via deze weg wil ik mezelf alvast aan jullie voorstellen. Ik ben zelf geboren en getogen in Utrecht en woon hier nog steeds. Voordat ik aan mijn verloskunde carrière begon heb ik culturele antropologie gestudeerd en een research master gevolgd. Momenteel combineer ik deze twee door aan wetenschappelijk onderzoek binnen de verloskunde te werken. Mijn eerste artikel is begin 2017 gepubliceerd.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! Hannah"