Verloskundigen%20Utrecht

Ben jij op zoek naar een deskundige, ervaren en betrokken verloskundige in Utrecht?

Meld je dan aan met ons aanmeldingsformulier

Office

In goede handen bij Verloskundigenpraktijk Westerkade!

Tijdens je zwangerschap komt er erg veel op je af aan informatie, belevenissen en het nodige regelwerk. Dan is een verloskundigenpraktijk met ruime ervaring op het gebied van zwangerschapsbegeleiding wel zo prettig. Met echo's op de praktijk, elke week een avondspreekuur en altijd 2 verloskundigen beschikbaar, garanderen we laagdrempelige en vertrouwde zorg.

Naast alle medische zaken hebben wij aandacht voor de emotionele kant van een zwangerschap en geven we advies dat past bij jouw persoonlijke situatie. Bij ons kan je rekenen op deskundige begeleiding, aandacht, rust en op enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je straks met een prettig en trots gevoel terugkijkt op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd, met een gezonde moeder en baby als eindresultaat! 

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de nacontrole 6 weken na je bevalling zijn jullie bij ons van harte welkom.

 

Contact 

De assistente is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30-13.00 uur op: 030-2334976. Voor de bevalling of dringende vragen bel met 06-10153017. Daarnaast kun je je 24 uur per dag online aanmelden.

Nieuws

Vanaf 1 april 2017 is de NIPT test ingevoerd in Nederland als eerste keuze screeningstest naar chromosomale afwijkingen bij je kind. Lees hier meer over onder het kopje 'prenatale screening'.

 

 

Agenda

Woensdag 28 februari
Voorlichtingsavond op andere locatie! Camping Ganspoort Helling 87. Van 19.30-21.30 uur

Zaterdag 26 mei                                Geboortemarkt Diakonessenziekenhuis 10.00-14.00uur